tiistai 22. kesäkuuta 2010

Sunnuntaina sataa aina...

Niinpä niin... taas tuli vettä ihan kiitettävällä tahdilla, kun suuntailtiin kohti Pieksämäkeä sunnuntai aamuna. Vaatteet saatiin kostutettua jo ihan kivasti alku metreillä telttaa pystytettäessä. Vaan eipä mitään, sade laantui sopivasti sinisten kehän alkuun. Johanna ja Omppu reppanat kastuivat ja Omppu oli hiukka sitä mieltä, että tää keli ei oo hienoja naisia varten ;) Kuka ny märässä ruohikossa haluis kirmata...jotain rajaa...
Maxin kehän koittaessa sade oli ohi, vaikka eipä se Maxia olis haitannutkaan. Maxi taitaa olla sellasta rain or shine - mallia. Ja handlerkin autossa reippaana tyttönä totesi, että kun laittaa kuravaatteet ja kumpparit niin ulkona on ihan kiva olla sateella :) Eikös se näin olluki, heh heh!
Muusa saiki sitten jo nauttia vähän auringosta oman vuoronsa koitettua ¤ (toi on aurinko)!
Kotiin tuomisina Maxilla oli VSP ja serti pytyt ja ruusukkeet. Lisää Maxin näyttelytuloksesta näyttelyt-osiossa. Kiitos Minnalle, Jounille, Marjolle, Katjalle ja Johannalle mukavasta päivästä!!!

Illalla Maxi sai vielä purkaa energioitaan Odessan kanssa, kun Tiina tuli tyttösen kanssa yökylään. Ja ihmeen paljon nuorukaisesta vielä virtaa löytyikin, huh huh! Kuva ei ole kovin hyvä teknisesti, mutta aika hauska, kun Ode näyttää Maxille kieltä ja Maxilla on tooosi järkyttyny ilme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti