maanantai 19. heinäkuuta 2010

Koulupoika :)

Maxin kanssa on taas muutama kerta käyty junnukurssia ja toivottavasti jotain on jääny korvien väliin kummalleki. Viime viikolla aloitettiin naksuttimen harjoittelu ja se on kyllä aika metkaa puuhaa. Kotona piti aloittaa homma niin, että naksutellaan eri huoneissa ja annettaan nami joka naksusta. Sillä ehdollistettiin Maxia naksun ääneen ja siitä seuraavaan palkkaan. Yllättävän nopeasti Maxi hoksasi humpan juonen ja alettiin harjoitella pallon kanssa kosketusta. Aina kun Maxi kosketti kuonolla maassa olevaa palloa naks ja namu. Sitten liitin mukaan sanan "pallo", kosketuksesta naks ja namu. Seuraaksi otettiin kehiin lelulehmä ja sen koskettamisesta naks ja namu. Taas mukaan sana "lelu", kosketuksesta naks ja namu. Seuraava vaihe olis pistää molemmat lelut nenän eteen ja kokeilla valitseeko Maxi oikein jos sanon pallo...Saapas näkee kuinka käy!
Kurssilla ollaan yritetty myös venyttää vähän napanuoraa, joka meillä Maxin kans on TOSI LYHYT! Melkonen vinkuminen alkaa kun meen harjotuksessa vaikkapa  koirien vaihdon aikana 10 metrin päähän toisen koiran kanssa. Sit kun palaan takas Maxin luo, ei herra meinaa millään malttaa odottaa paikallaan nätisti vaan tulis puoli väliin rynnäten vastaan. Muutaman harjotuksen jälkeen malttia on onneks alkanu jo löytyä ja pomppiminen alkaa vasta ku oon ihan vieressä. Senki ku vielä saa karsittua pois ni avot ;)
Helle on vähän vieny puhtia kurssista pois mut kivaa on silti ollu! Ja kuvia ei vieläkään ole ku on vähän hankala kuvata itte itteensä ja koiraa...

1 kommentti:

  1. Voi kun te ootte ahkeria; milloin ootte treffaamassa ihania tyttöjä, millon hurmaamassa tuomaria ja millon koulunpenkillä :) Mulla kyllä työt on vieneet ihan mukanaan ja sit kun en oo töissä, on puhti ihan pois.. kai tää tästä?:)
    Mites meidän rehvit?:)
    Jipulta moiskut Maxille!

    VastaaPoista