lauantai 21. elokuuta 2010

Jipun luona kyläilemässä

Lopultakin saatiin rehvit onnistumaan ja huristeltiin Jipun luo leikkimään Ilomantsin takamaille. Monta kuukautta tätä yritettiinkin mut aina tuli jotain mutkaa matkaan!
Maxi oli ihan intoa täynnä, kun päästiin perille ja jäppiselle valkeni et mistä on kyse. Ihanainen Jippu-tyttöhän sieltä löytyi ja leikit pyörähti heti käyntiin. Maxin vauhti äänitehosteineen tosin oli Jipulle välillä ehkä pikkuinen shokki mut hyvin neito selvisi vauhtihirmusta. "Käsilaukusta" päähän välillä ni eiköhän äijä tokene :) Välillä oli hyvinki hempeetä meininkiä...Oli tosi kiva nähdä Jippu niin reippaana, kun kevättalvella ei oikein leikki-intoa ollu ollenkaan. Toivotaan et kunto kohenee entisestään ja Jippu pääsee näyttämään perävaloa Maxille ;)
Jonnalla oli kiva ylläri pihamökissä ja Maxi sai tutustua ennen näkemättömään kummajaiseen. Aika hyvän värinen hemmo toi Justus-kani vai kuinka?
Kiitos Jonnalle ja Jipulle kivasta päivästä! Toivottavasti saadaan taas rehvit järkättyä ennen lumien tuloa.

1 kommentti:

  1. Kiitos teille käynnistä, mukava kun pääsitte käymään! Me tullaan vastavierailulle Jipun kanssa kunhan saadaan joku kärry pyllymme alle :) Mahdollisimman pian :)

    VastaaPoista