lauantai 25. joulukuuta 2010

Tunnelmia joulukuulta

Pitäisköhän tehdä sellanen uuden vuoden lupaus, että pikkasen ahkerammin kirjoittelis Maxin kuulumisia tänne sivuille....hmm...
No joka tapauksessa tässä nyt muutama väläys joulukuulta:
Maxi sai uuden hienon takin, kun Heken peru takit ei mahtuneet enää oikein kunnolla päälle. Ihmettelin miks Maxi ei mee autossa pitkälleen jos sillä on takki päällä...No ei kai se reppana mee, kun takki oli niin tiukka ettei pystyny siinä makkarankuoressa pötkähtämään :( Niinpä marssittiin kauppaan ja hankittiin poitsulle sopiva takki! Takki onki ollut tosi tarpeeseen, kun täällä on pakkanen paukkunu pahimmillaan -34 asteessa.

Puolen kuun paikkeilla kävästiin sit vuoden viimeisissä näyttelyissä Helsingissä Katjan ja Muusan kanssa. Ja olihan meillä Hennaki matkaseurana mennen tullen. Maxista oli tosi kiva matkustaa Hennan kans "takapenkillä" ja seukata vähän välillä :)
Piäkaupungissa oli järkyttävän paljon lunta ja koko hiivatin paikka oli ihan sekasin. Mut kunnialla selvittiin siitäki reissusta! Kiitos Katjalle kovasti kuluneen vuoden kehäjuoksuista Maxin kanssa!
Kuvissa Maxi tosi toimissa ja vapaalla.
Näyttelyreissulla tavattiin mm. Maxin sisko Nihta, jolle Maxilla olis ollu kovasti kaikkea korvaan supistavaa...
Lopuksi sit vielä yksi pakkaskuva, jonka myötä kaikille HYVÄÄ JOULUN AIKAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti