tiistai 8. maaliskuuta 2011

Titityy titityy!!!

Kevät on hurahtunu jo tosi pitkälle ja Maxin kanssa vietellään hiihtolomaa tällä viikolla. Onneks hiihto ei oo mulle mikään suuri intohimo, kun iski aika topakka plunssa ni eipä paljon suksille kykenis :( Auringosta ollaan nautiskeltu lähinnä hiippailemalla jäällä hissun kissun...Mut nou hätä, pääasiat et saa olla kotona eikä tartte aamulla rynnätä mihinkään! Maxi nukkuu aamulla tosi mielellään pitkään jos saa aamupuuron ja pissujen jälkeen tulla kainaloon pötköttelemään :)
Kevään korvalla on tapahtunu kaikenmoista ja tässä olis muutama makupala:
Jonna kävi kylässä ihanan pörriäisen Albertin kanssa. Pojat päätti mennä yhdessä maistelemaan miltä meidän pihan lumi maistuu. Maxin leikkimistyyli sai pienen miehen hivenen hämilleen, mut eiköhän se yhteinen sävel löydy vielä kunhan uusille rehveille keretään!
Krista kävi Vapun kanssa nauttimassa ihanasta kevät auringosta ja koirat sai peuhata jäällä sen minkä kintuistaan pääsivät. Vois sanoo et helemat vaan paukku ;)
Laskiaista vietettiin vauhdikkaasti Sagan ja Satun sekä tyttöjen kanssa. Ens vuoden pellavat luulis olevat jättipitkiä jos hurjalla menolla on mitään tekemistä sen kanssa. Makkaratki saatiin paistettua vaikka jossain vaiheessa vähän näytti ettei saada tulta roihuun ollenkaan. Ja hyvää oli notskimakkara pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti